Home

Dag 1

Op 21 September 2002 begint mijn vakantie, dit jaar is de bestemming Vietnam. Na een paar spuiten in mijn lijf en een doos malaria pillen op zak, kunnen we op weg naar Vietnam. Zelf kom ik uit Terneuzen en ben via Hilversum, waar ik mijn auto bij familie kon zetten, vertrokken naar Schiphol. Het vliegtuig zou om 11:50 uur vertrekken en ik was al om 9 uur op Schiphol, ruim op tijd dus. Op Schiphol zou ik ook mijn reisgezellen voor het eerst zien. We gaan met een groep van 14 personen, die allemaal geboekt hadden bij Sawadee.
------------

We zitten in de vertrekhal te wachten en ik zie ons vliegtuig al staan, en wil er een foto van gaan maken maar mijn camera doet helemaal niets. Ik krijg de rillingen over mijn lijf omdat ik juist veel foto’s wilde gaan maken in Vietnam en nou werkt mijn camera niet. Ik doe de batterijen eruit en erin en hij doet nog niks. Nog een keer die batterijen eruit, en ik kijk naar de houder en zie dat 1 batterij is gaan lekken. Ik haal alle batterijen eruit en maak mijn batterijenhouder een beetje schoon, en stop er nieuwe batterijen in. En ja hoor alles doet het weer en kan mijn eerste foto maken.
------------
We vliegen met Singapore Airlines, en ik denk dat dit één van de beste vliegtuigmaatschappijen is. Alles ziet er keurig uit en de beenruimte valt niet tegen. We vliegen eerst naar Singapore en de reis zal 12 uur en een kwartier gaan duren. Iedereen heeft in de stoel van degene die voor hem zit een eigen tv-schermpje en je kan er van alles mee doen. Je hebt zelfs keuze uit verschillende films. Ook kan je Nintento spelletjes spelen dus je hoeft je niet te vervelen. Ook het eten wat je in het vliegtuig krijgt is erg goed. We zijn onderweg en ik heb er erg veel zin in.
Ik wil ook iets zeggen over deze dag.Meer foto's
 dokter@hotmail.com22-4-2003 16:37:56 
   Ik ben een week in Vietnam en ben al helemaal lekgestoken. Voor reisadvies ga naar de dokter.   

 jeanvietnam@hotmail.com3-1-2003 22:01:49 
   Inzake die malaria tabletten. Als het al nodig zou zijn (Drie muggen platgeslagen in drie maanden) neem dan hier alleen het aantal tabletten dat je vooraf moet innemen. De Lariamtabletten zijn in Saigon receptvrij en makkelijk verkrijgbaar voor ca een derde van de prijs hier   

 Roland24-10-2002 20:37:47 
   Ook per dag kan er iets verteld worden.
Gasten kunnen comentaar geven en medereizigers hun belevenissen.
   

Roland de Jong Mail:Roland@photostudio.nl