Home

Dag 11

Direct nadat we wakker werden hebben we even een frisse duik genomen ik het overheerlijke water. Later heb ik een surfplank gepakt om te gaan surfen, maar dat kon ik niet, en nog niet. Ik heb het een uur geprobeerd. Ik ging steeds verder uit de kust, voor mijn gevoel kreeg ik het een beetje onder de knie, al viel ik er wel constant af. Maar ik surfte (voor zover je het surfen kon noemen) steeds verder van de kust af. Dus ik dacht nu ga ik eens proberen terug te surfen, maar vreemd genoeg ging dit me niet goed af. Ik werd ook erg moe. Ik had geluk dat ze me op het eiland zagen stoeien met de plank en besloten me op te halen. Bekaf kwam ik in de boot terecht. Ik heb de plank opgeruimd en niet meer aangeraakt. Ik wil het nog wel eens proberen hoor, ik vond het heel leuk om te doen. Ik ben toen maar gaan op de rotsen gaan lopen. Later ben ik ook nog met een paar metgezellen gaan rotslopen.
------------
Ondertussen was het weer een stuk slechter geworden, het was nog wel warm maar het regende een beetje.Toen we terug kwamen van het lopen was ik bekaf en had grote dorst. Ik ben in onze hangmat gaan liggen en heb wat water gedronken, opeens voelde ik me niet zo goed. Heb die dag en de dag erop ook maar weinig meer gegeten. Ben ook vroeg gaan slapen. Ik heb vandaag niet eens foto`s genomen.
Ik wil ook iets zeggen over deze dag.Meer foto's
 Toan2-12-2003 00:36:24 
   Ook al lijkt het water heel rustig. De waterstroming langs de kusten van Vietnam zijn heel sterk en kunnen dodelijk zijn als je wordt meegevoerd. Als je naar de vorm van het land kijkt is het eigenlijk heel normaal dat er een sterke stroming is.   

Roland de Jong Mail:Roland@photostudio.nl