Foto's en verslag van Vakantie Vietnam 2002


Hallo
Het zat al een tijdje in mijn hoofd om eens naar Vietnam te gaan. Waarom weet ik zelf ook niet precies. Maar ik hoorde dat het er erg mooi moest zijn. Ergens in de zomer van 2002 ben ik informatie gaan opzoeken op internet over Vietnam. Het was niet zo moeilijk te vinden, en hoe meer ik las, hoe groter de drang om naar Vietnam te gaan werd. Ook het zoeken naar een reisorganisatie was niet echt moeilijk. Er waren maar een paar organisaties die een 4-weekse reis hadden. Na een paar keer het reisprogramma te hebben doorgelezen van twee organisaties heb ik Sawadee gekozen. De andere reisorganisatie was Ashraf. Sawadee sprak mij het meeste aan.
------------
Voor een reis naar Vietnam heb je wel een visum nodig. Door een formulier in te vullen en op te sturen naar een bureau waar ze visums verstrekken, heb je binnen 4 weken een visum. Je kan het zelf ook halen, maar dan moet je twee keer naar Den Haag rijden. Één keer om het te brengen en de andere keer om het weer op te halen.
------------

Normaal gesproken gaat er een Nederlandse reisleider mee, maar door onbekende omstandigheden ging dit niet door. En omdat het niet door ging kregen we korting op de reis. Het was niet veel, maar toch weer mooi meegenomen. In Vietnam zou er voor ons een lokale reisleider klaarstaan, die tevens onze gids zou zijn. Zijn naam was Truong Van Hoang. Een jonge gast van 25 jaar. Heel erg aardig en zeer gemotiveerd en enthousiast.
------------

Je reist in een groep die niet groter is dan 18 personen, onze groep had 14 mensen. Bijna iedereen was een stukje ouder dan ik, maar daar merk je eigenlijk niks van. Iedereen deed lekker mee.
------------
Hoe werkt deze site?
De site is opgedeeld in dagen. Per dag heb ik een stukje geschreven. Bovenaan zie je de dagen staan. Dag 1 t/m dag 28. Door op het nummer van de dag te klikken, krijg je de tekst en de foto`s die bij deze dag horen te zien.
------------
Gastenboek
Net onder de dagnummers staat `Gastenboek` door hier op te klikken wordt het gastenboek geopend. Als je iets kwijt wilt of een suggestie, of een opmerking hebt mag je dat schrijven in het gastenboek. Door op ` Ik wil ook iets zeggen` te klikken, komt er een venstertje tevoorschijn, waar je, je verhaal kwijt kan. Vul wel even je naam in anders doet hij het niet.
------------
Per Dag;
Je mag en kan per dag commentaar geven. Ben je ergens niet mee eens of wil je iets toevoegen aan een bepaalde dag, dan kan dat. Als je de tekst aan het lezen bent van een dag, dan zie links onder met rode letters `Ik wil ook iets zeggen over deze dag.`. Door hierop door te klikken komt er een venstertje tevoorschijn, waar je je verhaal kwijt kan. Ik zou dit zeer waarderen.
Per dag heb ik een aantal foto`s geselecteerd en naast de tekst gezet. Maar er zijn meer foto`s. Door rechtsonder op `Meer foto`s` te klikken krijg je alle foto’s te zien die ik die dag heb gemaakt.
------------
Per Foto
Elke foto krijg je eerst in het klein te zien. Door op de foto te klikken komt hij groter op je scherm. Als je de foto groot voor je ziet, kan je onderaan de foto op `Ik wil ook iets zeggen`. klikken. Dan komt er een venstertje tevoorschijn waar je, je verhaal kwijt kan. Ik zou dit zeer waarderen. Soms heb ik er al iets bij gezet.
------------
Slot.
Ik hoop dat je veel plezier met deze site mag hebben. Mochten er vragen zijn, dan kan er ook altijd gemaild worden.
Roland de Jong Mail:Roland@photostudio.nl